Блесок бр. 101-102

//Блесок бр. 101-102

ноември-декември, 2015

12 11, 2015

МЕТАМОРФОЗИТЕ НА ЛАВИРИНТИТЕ ВО СОВРЕМЕНИОТ МАКЕДОНСКИ РАСКАЗ

2018-08-21T17:20:40+00:00 ноември 12th, 2015|Categories: Есеи, Литература, Блесок бр. 101-102|

Вовед Раскажувањето наликува на влегување во лавиринт: и раскажувачот и читателот преземаат низа ризици. Првиот со секој збор може да [...]