Блесок бр. 57

//Блесок бр. 57

ноември-декември, 2007

15 12, 2007

Ретрокабаре „Циркус Еуропиа“

2018-08-21T17:21:15+00:00 декември 15th, 2007|Categories: Осврти, Звук, Блесок бр. 57|

одблесок на интуицијатаМузичко-сценски перформанс со креативна димензија која ги надминува рамките на едноставно концертно претставување на театарската музика на Горан [...]

15 12, 2007

Нурнување

2018-08-21T17:21:14+00:00 декември 15th, 2007|Categories: Поезија, Блесок бр. 57|

превод од англиски: Магдалена Хорват Милоста е законот на движењето надолу. – Симон Вејл Крик се кине како удар на [...]