admin

/admin

About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 3237 blog entries.
30 10, 2022

Ретроспективна изложба „Пат за Волкодери – Ретроспектива“, дела од македонскиот уметник Симон Узуновски, Музеј на современата уметност – Скопје

2022-11-06T12:09:12+00:00 октомври 30th, 2022|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 147|

На 13 септември во Музејот на современата уметност – Скопје се отвори ретроспективната изложба „Пат за Волкодери – Ретроспектива“ со [...]