Галерија

/Галерија
10 08, 2017

„Кратки приказни“ – фотографии од Драги Неделчевски

2018-08-21T17:20:35+00:00 август 10th, 2017|Categories: Осврти, Галерија, Блесок бр. 114-115|

Осамени чекори по асфалтот, тивок разговор помеѓу двајца, празна соба, мирис на утрински поздрав во продавница, детски восклик, сомнителен поглед [...]