Блесок бр. 25

//Блесок бр. 25

март-април, 2002

1 03, 2002

Глоба

2018-08-21T17:21:50+00:00 март 1st, 2002|Categories: Поезија, Блесок бр. 25|

(од книгата „Множење на словото“)азбестно небо и огнен чевел во ѓубриштето до паркиралиштето: сонце: со голем глоб глобува денот и [...]