Uncategorized

/Uncategorized
23 01, 2016

Империја

2018-12-21T10:43:42+00:00 јануари 23rd, 2016|Categories: Uncategorized|

Роман од Кристијан Крахт (2015) Превод од германски: Елизабета Линднер. Едиција с.р., книга 47 Цена: 400 ден. Купи Обратете [...]

7 12, 2012

Имам збор

2018-12-21T10:47:11+00:00 декември 7th, 2012|Categories: Uncategorized|

Избрани песни од Борис Билетиќ. Авторски избор. (2011) превод од хрватски: Игор Исаковски Едиција Морфеј, книга 16 Цена: 180 [...]

5 12, 2012

Дванаесеттиот дијалог

2018-12-06T09:04:12+00:00 декември 5th, 2012|Categories: Uncategorized|

Роман од Том Петсинис (2008) Превод од англиски: Игор Исаковски. Едиција с.р., книга 04 Во Дванаесеттиот дијалог, дијалозите ги водат: Мојсеј и [...]

12 03, 2012

Виолетов дожд

2018-12-21T10:47:37+00:00 март 12th, 2012|Categories: Uncategorized|

Збирка раскази од Стево Симски (2004) Едиција Урбан флуид, книга 03 Цена: - ден. Купи Обратете се: телефон? мејл? [...]