Блесок бр. 80-81

//Блесок бр. 80-81

септември-декември, 2011

29 12, 2011

SEAFair ’11

2018-08-21T17:20:58+00:00 декември 29th, 2011|Categories: Осврти, Галерија, Блесок бр. 80-81|

енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија#1 Изложба, Симпозиум, Работилница Музеј на современата уметност, 01-20 ноември 2011 Куратори: Мелентие [...]