Блесок бр. 53

//Блесок бр. 53

март-април, 2007

14 04, 2007

47-ми Меѓународен филмски фестивал во Солун

2018-08-21T17:21:19+00:00 април 14th, 2007|Categories: Осврти, Галерија, Блесок бр. 53|

Противречностите мируваат#1 Македонија без свој претставник Жалопојките нема да нè спасат од фрустрациите предизвикани од дефицитарната година во која Македонија [...]