Блесок бр. 42

//Блесок бр. 42

мај-јуни, 2005

1 05, 2005

Збогум

2018-08-21T17:21:32+00:00 мај 1st, 2005|Categories: Поезија, Блесок бр. 42|

Избор и препев од англиски: Богомил ЃузелСега знам јас сум бил камерата спремна да се експонира себеси во слика или [...]