Блесок бр. 20

//Блесок бр. 20

април-мај, 2001

1 04, 2001

Молитва

2018-08-21T17:21:56+00:00 април 1st, 2001|Categories: Поезија, Блесок бр. 20|

(Рондо за Христо Полјански) На овој мал (и студен) век Му бевме загрејувачи - Го топлевме со благорек Му бевме [...]