Блесок бр. 18

//Блесок бр. 18

јануари, 2001

1 01, 2001

Лазаринка

2018-08-21T17:21:59+00:00 јануари 1st, 2001|Categories: Поезија, Блесок бр. 18|

Препев од англиски: Кристина ЗимбаковаПак истото го сторив. Еднаш во десет лета ми успева ____ Чудо сум подвижно, кожата ми [...]

1 01, 2001

Фестивал „Браќа Манаки“, дел II

2018-08-21T17:21:59+00:00 јануари 1st, 2001|Categories: Осврти, Галерија, Блесок бр. 18|

21. Интернационален Фестивал на Филмската камера „Браќа Манаки“, 27.септември – 01.октомври 2000, БитолаШто беше што на Интернационалниот фестивал на филмската [...]