Блесок бр. 18

//Блесок бр. 18

јануари, 2001

1 01, 2001

Интеракцијата на јазиците во азискиот театар

2018-08-21T17:22:00+00:00 јануари 1st, 2001|Categories: Теорија, Театар/Филм, Блесок бр. 18|

Уште од најдревните времиња уметниците од различните колевки на цивилизацијата, прогонувани од исконскиот порив за „средба со Другиот“, покажувале жив [...]