Блесок бр. 60

//Блесок бр. 60

мај-јуни, 2008

3 07, 2008

Животот како депонија на отфрлените соништа (во пет слики)

2018-08-21T17:21:11+00:00 јули 3rd, 2008|Categories: Критика, Литература, Блесок бр. 60|

(Томислав Османли: „Ликови од меѓувреме“, Блесок, 2008)#1 I СЛИКА1F – Балкан: Балканот како лулка и парадигма истовремено, како супериорен и [...]