Блесок бр. 54

//Блесок бр. 54

мај-јуни, 2007

19 06, 2007

Арачиново 2001 на Александра Петрушевска

2018-08-21T17:21:18+00:00 јуни 19th, 2007|Categories: Осврти, Галерија, Блесок бр. 54|

Првата самостојна изложба на Александра Петрушевска, претставува состојба која е во повеќе наврати забележувана низ историјата на сликарството. Таа се [...]