Блесок бр. 29

//Блесок бр. 29

ноември-декември, 2002

1 11, 2002

Мирис на чај

2018-08-21T17:21:46+00:00 ноември 1st, 2002|Categories: Поезија, Блесок бр. 29|

Избор и препев од словенечки: Лидија ДимковскаМојот пријател е егзистенцијалист. Собира кинески порцелан и јапонски чајници. Кај него се пие [...]