Блесок бр. 107

//Блесок бр. 107

мај 2016

31 05, 2016

ПЛУРАЛНОСТА НА ПЕРСПЕКТИВИТЕ НА ПОЕТСКИОТ СВЕТ НА ЛИДИЈА ДИМКОВСКА

2018-12-17T12:54:05+00:00 мај 31st, 2016|Categories: Критика, Литература, Блесок бр. 107|

(Кон поетската збирка „Црно на бело“ од Лидија Димковска, издание на Или-Или, Скопје, 2016) Поезијата на Лидија Димковска секогаш ја [...]