Блесок бр. 90

//Блесок бр. 90

мај-јуни, 2013

30 06, 2013

Кружно патување: од литературата до анимираниот филм и назад

2018-08-21T17:20:49+00:00 јуни 30th, 2013|Categories: Литература, Критика, Блесок бр. 90|

Од каде да тргне човек кога треба да анализира 3 генијални дела, 3 извонредни производи на современата култура, сите подеднакво [...]