Концерт

//Концерт
1 11, 2021

Интервју со Дарија Андовска – Компонирањето е моја природна состојба

2021-11-24T16:45:03+00:00 ноември 1st, 2021|Categories: Концерт, Звук, Блесок бр. 140|Tags: |

Како го оценувате културниот живот во Македонија и во каква позиција се наоѓаат уметниците и културните работници? Отсекогаш сум била [...]