Изложба

//Изложба
18 12, 2019

Мурали

2019-12-27T11:59:34+00:00 декември 18th, 2019|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 129|

Ви ја претставуваме фотогалеријата на муралите насликани на годинешниот 8. Стрит артс фестивал во Мостар на кој учествуваат уметници [...]