Блесок бр. 46

//Блесок бр. 46

јануари-февруари, 2006

1 02, 2006

Вистината не е табу

2018-08-21T17:21:28+00:00 февруари 1st, 2006|Categories: Осврти, Галерија, Блесок бр. 46|

Документарците, „пропаганда“ за враќање на вистинските вредностиФункцијата на документарниот филм (повод: „Шампионите од Шутка“ на Александар Маниќ) #1 Субјективно осветлување [...]

1 02, 2006

Жестоко звуковно патешествие до центарот на слободата

2018-08-21T17:21:28+00:00 февруари 1st, 2006|Categories: Осврти, Звук, Блесок бр. 46|

Георги Шаревски секстет на Мала сцена во МОБКомпозициите од новиот опус на македонскиот џез гитарист – иницијална каписла за мајсторско [...]