Блесок бр. 117

//Блесок бр. 117

декември, 2017

3 01, 2018

„Каналот Мусолини“ на Антонио Пенаки – ведар поглед на мрачните периоди кои ги има во историјата на секој народ

2018-09-25T12:55:12+00:00 јануари 3rd, 2018|Categories: Критика, Литература, Блесок бр. 117|

Секој период има роман кој ја раскажува неговата приказна, секоја држава има своја историја која ја утврдува и фиксира нејзината [...]