Блесок бр. 05

//Блесок бр. 05

октомври-ноември, 1998

1 10, 1998

Филозофскиот и граматичкиот аспект на категоријата „време“ во наратолошкиот процес

2018-08-21T17:22:14+00:00 октомври 1st, 1998|Categories: Теорија, Блесок бр. 05, Театар/Филм|

1. Општости Староста или историското датирање на времето (а особено на минатото) и неговото одредување со различни научни и професионални [...]