Богомил Ѓузел

/Tag: Богомил Ѓузел
31 05, 2021

Ултимативна поезија на егзистенцијалниот револт – Една минута за една деценија живот на степскиот волк-

2021-06-02T19:52:39+00:00 мај 31st, 2021|Categories: Есеи, Литература, Блесок бр. 137|Tags: |

Почитуван претседателе на МАНУ, Љупчо Коцарев, почитувано и драго семејство на Богомил, почитувани академици, уважени колеги и пријатели. Дозволете ми [...]