Текст

1 10, 2000

Ју

2018-08-21T17:22:02+00:00 октомври 1st, 2000|Categories: Текст, Блесок бр. 17, Театар/Филм|

Драмски текст со сликиПокрај Мајаковски, Пушкин и Гогољ поминуваат Ролс-Ројсови, тролејбуси и запрежни коли. Утринските авиони летаат над рибниците, коњи, [...]