Галерија

/Галерија
1 11, 2021

МСУ со голема изложба на најпрогресивните уметници од Југоисточна Европа

2021-11-15T19:15:10+00:00 ноември 1st, 2021|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 140|

    На 29 септември, во Музејот на современата уметност – Скопје се отвори голема меѓународна изложба со наслов „Гледај [...]