Блесок бр. 98

//Блесок бр. 98

септември-октомври, 2014

2 11, 2000

Кон романот „Призраци со срмени нишки“ од Калина Малеска

2018-08-21T17:22:00+00:00 ноември 2nd, 2000|Categories: Критика, Литература, Блесок бр. 98|

#1 Пред нас имаме еден исклучителен ракопис од Калина Малеска, едно од најпријатните книжевни изненадувања во последниве години кај нас. [...]