Блесок бр. 70

//Блесок бр. 70

јануари-февруари, 2010

14 02, 2010

Кон „Географија на маленкоста“ од Ацо Гогов

2018-08-21T17:21:03+00:00 февруари 14th, 2010|Categories: Критика, Литература, Блесок бр. 70|

#1 Книгата кратки прози „Географија на маленкоста“ од Ацо Гогов, условно составена од четири дела („Пред-слово“, „Слова“, „Пред-слика“ и „Слики“) [...]