Блесок бр. 23

//Блесок бр. 23

октомври-ноември, 2001

1 11, 2001

Постмодерниот театар – манифестација на теоријата на хаосот

2018-08-21T17:21:53+00:00 ноември 1st, 2001|Categories: Теорија, Театар/Филм, Блесок бр. 23|

Почнувајќи од средината на 60-тите, светот на театарот беше сведок на потребата за нов авангарден театар. Во тоа време, традиционалниот [...]