Блесок бр. 19

//Блесок бр. 19

февруари-март, 2001

1 02, 2001

Битие

2018-08-21T17:21:58+00:00 февруари 1st, 2001|Categories: Поезија, Блесок бр. 19|

Врховниот бог брзајќи и стегајќи го цврсто ременот од панталоните влегува низ вратата на која пишува: WC. Поради големото брзање [...]