Блесок бр. 15

//Блесок бр. 15

јуни-јули, 2000

1 06, 2000

Коњаник

2018-08-21T17:22:03+00:00 јуни 1st, 2000|Categories: Поезија, Блесок бр. 15|

Коњот што ‘ржи и се одвојува од темната земја мрачен и загадочен како митот за неговите копита неговите непотковани копита [...]