Блесок бр. 147

//Блесок бр. 147

септември – октомври, 2022

30 10, 2022

Ретроспективна изложба „Пат за Волкодери – Ретроспектива“, дела од македонскиот уметник Симон Узуновски, Музеј на современата уметност – Скопје

2022-11-06T12:09:12+00:00 октомври 30th, 2022|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 147|

На 13 септември во Музејот на современата уметност – Скопје се отвори ретроспективната изложба „Пат за Волкодери – Ретроспектива“ со [...]