Блесок бр. 13

//Блесок бр. 13

февруари-март, 2000

1 03, 2000

тамбура

2018-08-21T17:22:06+00:00 март 1st, 2000|Categories: Осврти, Блесок бр. 13, Звук|

Општи податоци: Тамбура – збор со персиско-арапско потекло; жичан инструмент со долг врат кој спаѓа во семејството на лаутата; Регионална [...]