Блесок бр. 12

//Блесок бр. 12

јануари, 2000

1 01, 2000

Метафизиката на претставата: „Театарот на светот“

2018-08-21T17:22:06+00:00 јануари 1st, 2000|Categories: Есеи, Литература, Блесок бр. 12|

Апстракт: Со метафизиката се случи нешто мошне необично. Во мигот кога философијата ги сосредоточува своите напори за „докрајчување“ на метафизиката, [...]