Блесок бр. 03

//Блесок бр. 03

јуни-јули, 1998

1 06, 1998

За значењето на несвесното и за силата на имагинацијата

2018-08-21T17:22:16+00:00 јуни 1st, 1998|Categories: Блесок бр. 03, Критика, Литература|

- во расказниот свет на Витолд Гомбрович и Александар Прокопиев -Современите проучувања укажуваат на фактот дека во светот на човечките [...]