Она што недостасува

/, Блесок бр. 70/Она што недостасува

Она што недостасува

Гледајќи те
Детето
Љубовникот
Она што недостасува
Загубениот свет на Блискиот Исток

Кога девојчето ќе побегне и ќе ја остави превртена
желката за првпат го здогледува небото

АвторЕфе Дујан
2018-08-21T17:21:03+00:00 февруари 14th, 2010|Categories: Поезија, Блесок бр. 70|