Она што недостасува

/, Блесок бр. 70/Она што недостасува

Она што недостасува

Гледајќи те
Детето
Љубовникот
Она што недостасува
Загубениот свет на Блискиот Исток

Ти си толку убава
И сигурно тоа сите ти го велат.
Но како минуваат годините,
ќе бидеш сè поубава.

АвторЕфе Дујан
2018-08-21T17:21:03+00:00 февруари 14th, 2010|Categories: Поезија, Блесок бр. 70|