Она што недостасува

/, Блесок бр. 70/Она што недостасува

Она што недостасува

Гледајќи те
Детето
Љубовникот
Она што недостасува
Загубениот свет на Блискиот Исток

Иноватори, нобелови зависници, лица со очила,
кој ли од вас би можел да го измисли одењето?

АвторЕфе Дујан
2018-08-21T17:21:03+00:00 февруари 14th, 2010|Categories: Поезија, Блесок бр. 70|