Блесок бр. 82

//Блесок бр. 82

јануари-февруари, 2012

5 03, 2012

Надживување

2018-08-21T17:20:56+00:00 март 5th, 2012|Categories: Поезија, Блесок бр. 82|

Од „Надживување / Surviving“, Блесок, 2012.’...злосторството на постоењето...‘ Жак Лакан1F Зошто сè уште се таи семето? Зошто не никна ни [...]