Блесок бр. 31

//Блесок бр. 31

март-април, 2003

1 03, 2003

Тони Китановски Трио во „Универзална сала“

2018-08-21T17:21:44+00:00 март 1st, 2003|Categories: Осврти, Звук, Блесок бр. 31|

Концерт на бенд кому му се тесни балканските меѓиЏез-гитаристот и неговите сегашни соработници Александар Секуловски и Оливер Јосифовски, со инспиративна [...]

1 03, 2003

Хопкинс – Китановски Квартет во „Универзална сала“

2018-08-21T17:21:44+00:00 март 1st, 2003|Categories: Осврти, Звук, Блесок бр. 31|

Емотивна изведба на „Приказните од Нова Англија“Концертот го проследија само околу 300 посетители, што дефинитивно влијаеше на атмосферата во салата, [...]