Блесок бр. 153

//Блесок бр. 153

мај, 2024

12 05, 2024

ОДНОСОТ КОН ТРАДИЦИЈАТА КАЈ ЧЕРНОДРИНСКИ И ДУКОВСКИ

2024-05-12T11:56:48+00:00 мај 12th, 2024|Categories: Критика, Литература, Блесок бр. 153|

Индивидуалниот однос кон традицијата како статична односно динамична структура при вкрстувањето на националната (македонската) култура и нејзиното соочување и конфликтот [...]