Блесок бр. 14

//Блесок бр. 14

април-мај, 2000

1 04, 2000

Делфи

2018-08-21T17:22:04+00:00 април 1st, 2000|Categories: Поезија, Блесок бр. 14|

Кога Аристотел ја утврди вистинската состојба на нештата и го одреди патот како се претвора ведрото во облачно и кога [...]