Блесок бр. 136

//Блесок бр. 136

јануари – март, 2021

31 03, 2021

ИДЕНТИТЕТОТ Е ПРИКАЗНА…

2021-04-03T19:09:51+00:00 март 31st, 2021|Categories: Есеи, Литература, Блесок бр. 136|

Неколку напомени за идентитетските прашања и дилеми во есеите на Горан Стефановски По неколкудецениската присутност на расправите за идентитетските наративи, очекувано [...]