Блесок бр. 113

//Блесок бр. 113

мај-јуни, 2017

12 06, 2017

Обраќање на манифестацијата Поетска ноќ во Велестово, 2004 година

2018-08-21T17:20:35+00:00 јуни 12th, 2017|Categories: Осврти, Галерија, Блесок бр. 113|

Сакам многу кратко да проговорам за односот меѓу поезијата и сликарството, поконкретно за односот меѓо поезијата на нашиот истакнат македонски [...]