Перо Георгиев

//Перо Георгиев
Перо Георгиев 2020-07-20T11:25:33+00:00

Project Description

Перо Георгиев е архитект и дизајнер, роден 1970 Дипломирал на Архитектонскиот факултет во Скопје.

Покрај неговите патувања и престои во странство главниот фокус на работа е неговата работилница за архитектура, ентериер и дизајн finelinedesign во Скопје

Related Articles