Магдалена Блажевиќ

//Магдалена Блажевиќ
Магдалена Блажевиќ 2019-12-25T08:37:27+00:00

Project Description

Магдалена Блажевиќ е родена 1982 (БиХ). Таа е книжевен критичар и писател на кратки раскази. Студирала англиска и хрватска литература во Мостар каде живее и работи.

Related Articles