Ермира Камбери

/Ермира Камбери
Ермира Камбери 2018-08-21T17:18:20+00:00

Project Description

Емира Камбери е родена на 8 април 1988 г. во Тетово. Пет години минала надвор од Македонија, живеејќи, студирајќи и работејќи во различни земји: Бугарија, САД, Индија, Египет. Во моментов, ја подготвува магистерската теза на тема Миграции, етнички односи и мултикултурализам на универзитетот во Утрехт во Холандија.

Related Articles