Ана Бар Давид

//Ана Бар Давид
Ана Бар Давид 2021-03-29T19:08:36+00:00

Project Description

Ана Барр Давид е родена во Скопје 1972 година. Се школувала во Скопје, завршила Архитектонски факултет, Филозофски факултет и е магистер по студии на културата. Работи како преведувач и досега има преведено седумдесетина наслови, проза и поезија.

Related Articles