Џејмс Вистлер

Џејмс Вистлер

Крај пијаното
Ноктурно во црно и златно
Ноктурно во сино и златно
Студија во сино и сребрено
Студија во кафено златно
Студија во сиво и зелено
Студија во сиво и црно
Симфонија во бело
Симфонија во бело II
АвторЏејмс Вистлер
2018-08-22T13:32:03+00:00 август 1st, 2002|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 27|