Јана Јакимовска

Јана Јакимовска

Божем ќе сликав…
… но се вљубив
Божем ќе сликав…
… но раснев
Божем ќе сликав…
… но сега е 2014
Божем ќе сликав…
… но има бунт
Божем ќе сликав…
… но пролет е
Божем ќе сликав…
… но моето лице
Божем ќе сликав…
… но самата себе
АвторЈана Јакимовска
2018-08-22T12:44:18+00:00 мај 15th, 2014|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 95|