Сашо Поповски

Сашо Поповски

каде си
пардон
смс
главоболка
уф
момент
туширање
еден од три
моја е
станување
заведување
масажа
блуз
карневал
кандило
пауза
Ангел е
поле
Алгоритам
на раб
потези
не брзај
матине
поза
Во градината на прашањата посадив едно:
Кон кого бегам? Градината одговори:
Да, јас сум градината во која го садиш тоа прашање.
Веќе немав потреба, но сочекав да расцути одговорот.
непозната
забава
трага
горештина
скептик
танц со мракот
модел
златно неродено
не лути се човече
нерв
исчезнување
пар
лов
натемаго
Кафка
мравка
демон во телото
депресија
трансформации
ти
есен во вените
љубовта и тешките времиња
географија
до ручек на трева
пештера
сончаница
кафез и птици
почеток
крај
отсутна
профил
обеспозираност II
АвторСашо Поповски
2018-08-22T13:05:14+00:00 април 29th, 2009|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 65|